Over Aetrex

Aetrex is wereldleider op het gebied van voetscanners en inlegzolen. Het bedrijf is in 1946 opgericht door Paul en Charles Schwartz en ontwikkelde en leverde steunzolen. Het merk is al drie generaties  in handen van de familie. Het familiebedrijf streeft naar continue verbetering in voetcomfort.

Aetrex_kringloop_blauw

Wereldleider voetscanners

Aetrex wordt wereldwijd gedistribueerd. Aristo b.v. in Holten is exclusief importeur en leverancier voor de Benelux en Ierland. Achter de schermen werkt een team van toonaangevende hard- en software engineers, programmeurs en ontwerpers aan alledaags voetcomfort. Met slimme scanapparatuur, comfortabele en customized inlegzolen en topschoenen helpt Aetrex de schoenenbranche vooruit.

Albert™ is de revolutionaire 3D-voetscanner van Aetrex. Deze biedt de meest uitgebreide, accurate en gepersonaliseerde voetscan technologie van dit moment. In minder dan een minuut registreert de voetscanner unieke informatie over de voeten van de gebruiker. De informatie wordt vastgelegd in een persoonlijk voetenpaspoort en database. Deze waardevolle informatie is voor ondernemers in de schoenenbranche het uitgangspunt voor hoger servicelevel, maatwerkadvies, passende inlegzolen en gerichte marketingacties.

Aetrex nam in februari 2017 SOLS® Systems Inc. over, leider en pionier op het gebied van 3D-geprinte comfort inlegzolen.

Om hoge kwaliteit en service te garanderen en u te laten binnenlopen, geeft Aristo b.v. 5 zekerheden bij levering van Aetrex voetscanners in combinatie met comfort inlegzolen.